3 Aparate frigorifice No Frost ieftine cu congelator mare

Fiindca suntem in perioada pastelui si majoritatea facem cumparaturi mai multe, in special alimente din carne care trebuie congelate am zis sa fac un articol cu cateva recomandari in ceea ce priveste aparate frigorifice No Frost care au congelatoare cu volum mai mare.

Combina frigorifica Arctic AK366NF+Desigur ca atunci cand vine vorba de depozitarea alimentelor de carne la congelator, mai ales cum sunt cele de dimensiuni mai mari, netransate, cum ar fi de exemplu un miel, ca tot e Pastele, cele mai bune sunt cu siguranta lazile frigorifice. Insa nu toata lumea are unde sa puna o lada frigorifica. Sunt si modele ieftine cum este cel pe care ti-l voi prezenta mai jos insa la bloc nu prea ai unde sa le pui.

Combinele frigorifice pe dealta parte iti ofera si ele un spatiu de depozitate in congelator mare, mai mare ca frigiderele si nu ocupa asa mult spatiu ca o lada frigorifica.

Asa ca in continuare iti voi prezenta 2 combine frigorifice No Frost, cu congelator mai mare de 100L volum si o lada frigorifica, cea mai ieftina cu capacitate de peste 100 L, 102L mai precis.

Arctic ANK366NF+ este primul aparat frigorific din aceasta lista. E vorba de o combina frigorifica Full No Frost, atat racirea cat si congelarea se face prin intermediul curentilor de aer reci.

Are un congelator cu capacitate de 90L, care e impartit in 3 sertare si are o capacitate de congelare de 6 kg la 24 de ore.

Spre deosebire de o lada frigorifica unde poti baga bucati mai mari de carne, la combina frigorifica trebuie sa le transezi in bucati mai mici pt. a incapea in sertarele congelatorului.

Consumul energetic la aceasta combina frigorifica se invarte in jurul valorii de 331 kWh/an, un consum relativ mediu.

Cea mai recenta oferta de pret era de 1200 de lei. Cu siguranta e la promotie, fiindca de obicei pretul acestei combine Arctic depaseste 1500 de lei.

Mergem mai departe, a 2-a combina frigorifica din lista mea este Samsung RB38J7530SR, un model ceva mai scump insa cu un congelator de 130 L. Deci vorbim despre un spatiu de depozitare foarte mare pt. o combina frigorifica.

Si cu toate ca spatiul de depozitare este mult mai mare fata de modelul Arctic, consumul energetic este practic acelasi, 333 kWh/an.

Capacitatea de congelare la aceasta combina este de 14 kg la 24 de ore, mai bine decat dubla fata de combina frigorifica Arctic.

Desigur cand vine vorba de pret, acest model depaseste 3000 de lei insa exista sansa sa o prinzi la reducere de pret acuma inainte de sarbatori. De obicei cam toate magazinele online, vin cu promotii foarte bune inainte si in perioada sarbatorilor.

Legat atat de pret cat si de firma combinei frigorifice No Frost gasesti pareri cate si mai cate, insa in primul rand trebuie sa te gandesti daca se incadreaza in bugetul tau.

Si am ajuns si la lada frigorifica. Cum ziceam e cea mai ieftina lada frigorifica cu minim 100 L spatiu de depozitare. E vorba de modelul Star-Light CFM-99AP, volum 102 L, clasa de eficienta energetica A+.

Este o lada frigorifica compacta pe care ai putea lua-o si daca locuiesti intr-un apartament mai mic. Consumul energetic este de aproximativ 168 kWh/an. Are o autonomie de 30 de ore in cazul unei pene de curent.

Cam atat am avut de zis. Va las pe voi acuma sa decideti care model e mai ok pt. ceea ce aveti voi nevoie. Sarbatori fericite!

Apropo ca o paranteza, mi-am luat o masina de spalat Beko foarte buna. Mi-am comandat-o de pe un site nemtesc la un pret mult mai ok decat ce-am vazut la noi. Poate vreti sa stiti si voi nu de alta. Am pus un video mai jos:

Site-ul esteĀ www.gunstigewaschmaschinen.de, adica masini de spalat ieftine pe nemteste.